Weekenduri
  • la cerere detalii oferta
    Sevilia, orasul ridicat de Hercule

    Unele orase sunt vizual spectaculoase, altele te cuceresc prin personalitate. Sevilla le are pe amandoua! Flamboianta, carismatica, in continua schimbare, metropola andaluza a fost intemeiata, spune legenda, acum 3000 de ani, de insusi Hercule. Scaldata aproape permanent in soare- caruia ii datoreaza fara indoiala exuberanta, Sevilla e un oras inzestrat cu privelisti, dar mai ales cu sentimente : solemn in timpul Saptamanii Sfinte a Pastelui, somnoros si lenes sub caldura torida a verii, dinamic si jovial pe timp de Fiesta! 

  • detalii oferta
    City Break Londra

    Unul dintre cele mai vizitate orase ale lumii, Londra poate multumi orice vizitator, oferind totul:  de la istorie la cultura, arta, muzee celebre, arhitectura, diversitate, restaurante si magazine de top! 

  • detalii oferta
    City Break Nuremberg

    Nuremberg, al doilea oras din Bavaria ca marime, si capitala neoficiala a Franconiei, e un loc plin de energie, unde viata de noapte intensa e completata de arhitectura spectaculoasa. Timp de secole, a fost cetatea de scaun a Sfantului Imperiu Roman si resedinta preferata a regilor Germaniei - care isi pastrau aici bijuteriile coroanei. A fost si ramane un magnet pentru artisti - Albrecht Durer s-a nascut si a petrecut o parte din viata aici, dar, mai ales pentru copii - in perioada Sarbatorilor de iarna,  Muzeul Jucariilor si Pietele de Craciun sunt luate cu asalt! 

  • detalii oferta
    City Break Stockholm

    În Stockholm, fiecare zi este altfel, dezvăluind turistului de rând o imagine surprinzătoare de la fiecare colÅ£iÅŸor de stradă sau o priveliÅŸte inedită de pe fiecare pod sau canal. Cu influenÅ£e germanice, dar cu un aer londonez, Stockholm este o destinaÅ£ie apreciată mai ales de turiÅŸtii curioÅŸi, pregătiÅ£i să descopere la tot pasul ceva nou, o experienţă inedită.