Sejur Pattaya 8 zile
  • Zgomotoasa si agitata, Pattaya este una dintre cele mai populare plaje ale Thailandei.

    O destinatie cosmopolita, unde ai acces la cel mai inalt grad de confort si o multime de solutii pentru petrecerea timpului liber.

    Plajele Pattaya sunt foarte populate, insa nu la fel de linistite ca plajele din alte parti ale tarii.

    Cand spun Pattaya, multi dintre vizitatorii Thailandei se gandesc la cea mai cunoscuta si cea mai aglomerata localitate turistica.

    In ultimii ani, Pattaya a devenit un loc foarte vizitat de turistii care doresc sa aibă la indemana tot confortul. Intr-un cuvant mare, nisip , soare si distractii, toate la un loc.

     

    Itinerar pe scurt:

    Ziua 1 : Sosire in Bangkok - transfer catre Pattaya

    Ziua 2-7 : Pattaya

    Ziua 8 : Plecare din Pattaya - transfer catre aeroport in Bangkok

  • Prietenoasa si distractiva, exotica si tropicala, culturala si istorica, Thailanda impresioneaza inca de la prima vedere. Plajele din Thailanda sunt mitice: palmierii se ridica peste nisipul perlat, faimoasele petreceri pe plaja insotite de alcool si distractie, gradini de corali ce infloresc in marile adanci..

    Thailanda este un refugiu tropical pentru cei care vor sa mediteze. Acest paradis ofera numeroase activitati, de la surf in  Bang Saphan Yai, kiteboard in Hua Hin, scufundari cu rechinii in Ko Tao, pana la recuperari in statiunea Ko Samui. 

    Thailanda este renumita pentru bucataria specifica si pentru templele maiestuoase, iar varietatea de experiente pe care o ofera aceasta tara uimeste vizitatorii care ajung aici pentru prima data si nu numai.

  • Relaxeaza-te pe insulele tropicale. Thailanda dispune de milioane de insule tropicale. Printre cele mai cunoscute, amintim: Ko Samet, Ko Taruato, Ko Lanta, Ko Chang, Ko Samui.

     

    Invata sa gatesti preparate traditionale: Mancarea thailandeza este una dintre cele mai delicioase din intreaga lume si este relativ usor de gatit. Vei gasi numeroase locatii unde poti invata sa gatesti, insa noi iti recomandam Chiang Mai si Bangkok. 

  • Bucataria thailandeza este vestita in primul rand prin gustul ei picant si aromat. Cele mai folosite ingrediente sunt chilli, usturoiul si curry.

    Puteti intalni si laptele de nuca de cocos, arahidele si diversele verdeturi aromatice, intotdeauna proaspete. Dintre felurile de carne se foloseste cel mai mult carnea de porc si de pasare, dar si pestele sau fructele de mare.

    Printre specialitatile bucatariei locale, se numara supele din crabi, carnea de porc cu vinete, nudle din orez cu carne sau peste si desigur, amestecul de legume pregatit in tigaia tipica Wok.

cum ajungi acolo

Ai zboruri directe din Istanbul, Dubai si din marile metropole europene. Contancteza-ne pentru a afla cea mai buna optiune. 

Travel Tips

Fa o plimbare pe elefant. Vei admira frumusetea acestei zone de la inaltime, iar daca vrei sa faci o fapta buna, ofera-te voluntar la Centrul de Conservare din Chang Mai.