de la 888 EUR €
vezi harta
Oferta speciala Bali - de la 888 EUR !
  • Insula Bali, adapostita de Arhipelagul Indonezian, este una dintre cele mai romantice destinatii de vacanta din lume, un amestec de armonie, dans, mister si splendoare naturala. 

    Profita de oferta speciala QATAR si ofera-ti un sejur de 7 zile in Bali la doar 888 EUR ! 

    Perioada de calatorie : 20 octombrie - 28 octombrie 2016

     

    Propunerea noastra de cazare : Hotel INNA GRAND BALI 3* superior

    Pret/ pachet : de la 888 EUR / persoana 

    Pretul include : zbor, taxe aeroport, cazare 7 nopti cu mic dejun hotel Inna Grand Bali , transfer privat aeroport - hotel - aeroport 

    Pretul nu include : excursii optionale, asigurari medicale si storno ( optionale) 0

     

    Situat la mai puÈ›in de 5 minute de mers pe jos de plaja cu nisip alb Sanur, Inna Grand Bali Beach este o proprietate elegantă care oferă o piscină în aer liber, trei restaurante È™i WiFi gratuit în zonele publice. În plus, oaspeÈ›ii sosiÈ›i cu maÈ™ina au la dispoziÈ›ie o parcare gratuită.

    La aproximativ 5 minute de mers pe jos de proprietate veÈ›i găsi o zonă cu restaurante. La buticurile frumoase È™i la barurile excelente situate de-a lungul străzii Danau Tamblingan se poate ajunge în mai puÈ›in de 15 minute de mers pe jos. Aeroportul InternaÈ›ional Bali Denpasar se află la 20 de minute cu maÈ™ina, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer, la un cost suplimentar.

    Toate camerele de la Inna Grand Bali Beach sunt decorate cu gust È™i dotate cu facilități moderne precum aer condiÈ›ionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, È™ifonier È™i seif.  

    OaspeÈ›ii cazaÈ›i la Inna Grand Bali Beach pot beneficia de facilități exclusiviste, printre care acces gratuit la centrul de fitness. Personalul de la recepÈ›ia cu program nonstop poate facilita servicii de spălătorie, programa tratamente de masaj la centrul spa È™i de wellness de la proprietate È™i organiza reuniuni în sala de întruniri/banchete, servicii disponibile toate la costuri suplimentare.

    La proprietate există 3 restaurante. Bali Kopi Shop, deschis pentru micul dejun, prânz È™i cină, serveÈ™te preparate tip fusion din bucătăriile asiatică, indoneziană È™i occidentală. OaspeÈ›ii amatori de fructe de mare pot merge la Baruna Seafood Restaurant. Tirtha Pizzaria oferă o varietate de mâncăruri delicioase din bucătăria italiană. 

  • Insula Bali, adapostita de Arhipelagul Indonezian, este una dintre cele mai romantice destinatii de vacanta din lume, un amestec de armonie, dans, mister si splendoare naturala. 

    Din momentul sosirii, turistii sunt asaltati de o concentratie intensa de culori, peisaje, sunete si arome. Putine locuri pe pamant celebreaza viata cu o asemenea vitalitate. Prietenosul popor din Bali ii numeste pe turisti tamu, termen care inseamna "oaspete" si ii intampina cu bucurie. 

    Bali combina frumusetea peisajelor naturale cu stralucirea hotelurilor de lux, cu barurile cochete si cu restaurante recunoscute pe plan international. Insula adaposteste cea mai mare concentrare de ape termale din intreaga Asie de Sud-Est. 

    Acest paradis al echilibrului interior este un magnet pentru cei care cauta sa-si alunge oboseala, sa-si stimuleze simturile si sa-si trezeasca spiritul.

  • Viziteaza numeroasele temple din Bali. Atentie! Inainte de a intra in vreunul, asigura-te ca esti imbracat corespunzator. Trebuie sa ai neaparat asupra ta o esarfa (cunoscuta sub denumirea de selendang), precum si un kain kamben - obiect vestimentar ce va acopera umerii.

    Cel mai important templu este Pura Besakih templul mama, situat la poalele vulcanului Agung. Locul are o importanta spirituala imensa in viata balinezilor, fiind gazda a peste 70 de festivaluri de-a lungul anului. 

  • Mancarea de baza in Bali, ca in mai toata Asia, este orezul. 

    Nasi goreng, adica orezul prajit, este considerat a fi mancarea nationala a Indoneziei. Se mananca alaturi de pui sau fructe de mare. O alta mancare de baza este mie goreng, ce inlocuieste orezul cu taitei praijiti.

    Soto ayam este o supa foarte buna de pui, cu ou si legume, plus mirodeniile specifice regiunii. Sate (satay), adica bucatele de carne pe bete de bambus, constituie o mancare extrem de populara si o cale rapida de a va recapata energia.


    Merita sa incerci gado gado, o salata de legume speciala, servita in sos de alune. O mancare pe care o vei gasi doar in Bali (pentru ca in restul Indoneziei populatia este musulmana, iar porcul e interzis), este babi guling. Un porcusor de lapte, bine pregatit cu cardamon, turmeric, ghimbir si alte condimente asiatice, alaturi de ceapă şi usturoi, este fript la protap, iar apoi servit in sos de nucă de cocos.


    Dacă vrei un adevarat festin, atunci alege-ti din meniu un rijstafel, un fel de mancare aparut pe vremea colonistilor olandezi. Zeci de feluri de mancare iti vor fi servite, fiecare in portii mici, pentru a putea degusta toate minunatiile din bucataria balineza si indoneziana.

cum ajungi acolo

Ai zboruri din Bucuresti prin Istanbul , Amsterdam , Dubai sau Doha! 

Profita de ofertele speciale ale toamnei si rezerva-ti acum vacanta in Bali! 

Travel Tips

Nu rata fructele pe care doar in Asia vei avea sansa sa le mananci, precum jackfruit, rambutan sau celebrul (si temutul) durian. Considerat de asiatici drept "regele fructelor", durianul starneste multe controverse si este chiar interzisa aducerea acestui fruct in hotelurile ce deservesc turistii din Occident. De ce? Fructul emana un miros puternic, considerat placut de cei ce cunosc fructul, dar care-i dezgusta pe straini. Dacă vrei sa traiesti o experienta deosebita, merita sa gusti acest fruct.